ERDON Eletmód

2011.03.29. 10:22

Természetes esküvői smink tanácsok 2011

<p>Először is: függetlenül attól, hogy mi az aktuális divat, a menyasszonyi sminkednek elsősorban a természetes szépségedet kell hangsúlyoznia. A nagy napon lehetőleg ne próbálkozz újításokkal, mert attól csak elbizonytalanodsz és kényelmetlenül érzed majd magad. A menyasszonyi sminkednek is a saját egyéniségedet kell tükröznie: egy kifinomultabb, csinosabb változatát.</p>

Az idén a semleges és a természetes hatású esküvői sminkek számítanak divatosnak. A nagy divattervezők és divatházak, mint a Burberry, Stella McCartney és Marc Jakobs mind a kifinomult, egyszerű, természetes és minden fölösleges cicomától mentes sminkösszeállítást próbálja népszerűsíteni. A lényeg röviden így foglalható össze: üde, hibátlan arcbőr, amely a legszebb arcvonásokat emeli ki, legyen szó finom vonalú, lágy rózsaszín ajkakról, vagy a gyönyörűen kiemelt, csillogó szemekről. Az egyetlen szabály az, hogy csak egyiket szabad kiemelni. A sminknek nem szabad túl erősnek lennie.

Folytatás az alompar.hu oldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!