ERDON Egészség

2019.02.08. 09:11

INGYENES nőgyógyászati szolgáltatások

A NAGYVÁRDI PELICAN KÓRHÁZ 2019.02.01. - 2019.03.31. között két promóciót kínál INGYENES szolgáltatásokkal lányok és asszonyok számára.

A NAGYVÁRDI PELICAN KÓRHÁZ 2019.02.01. - 2019.03.31. között két promóciót kínál INGYENES szolgáltatásokkal lányok és asszonyok számára.1 – Egyes nőgyógyászati betegségek szűrése;

2 – Méhnyakrák szűrés a Babeș Papanicolau tesztsegítségével.

Dr. Liana Antal, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ Szülészeti és Nőgyógyászati Részlegének vezetője egy fontos információt közöl a szebbik nem képviselőivel, egészségük megőrzése érdekében: „A méhnyakrák kialakulása előtt rákmegelőző elváltozások jelennek meg, amelyekből kezelés nélkül méhnyakrák alakulhat ki. A Babeș Papanicolau teszt elvégzése lehetővé teszi a rákmegelőző állapotok felismerését és kezelését, és ezáltal megakadályozható ennek a ráktípusnak a kialakulása, még akkor is, ha az illető nőnek Papiloma vírusfertőzése van.”

A PROMÓCIÓBA FOGLALT ORVOSI SZOLGÁLTATÁSOK

1. Nőgyógyászati betegségek szűrése - INGYEN

A promóció keretében az alábbi szakorvosi konzultációkat és vizsgálatokat kínáljuk:

- a méhnyak diszplázia korai felismerése;

- a mell rákmegelőző elváltozásainak korai felismerése;

- más nőgyógyászati betegségek felismerése és kezelése (nőgyógyászati fertőzések).

Arra kérjük pácienseinket, hogy nőgyógyászati szakrendelésre szóló beutalóval jelentkezzenek és kérjenek időpontot a Call Center 0259.444444 számán keresztül dr. Crihană Dănuț, dr. luhos Valentyna, dr. Anton Remus, dr. Sorian Andrea, dr. Bodog Alin, dr. Luncan Mihai orvosokhoz.

2. INGYENES méhnyakrák szűrés, az Egészségügyi Minisztérium országos programján keresztül:

A NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ folytatja az Egészségügyi Minisztérium országos méhnyakrákszűrési programját.

Ebben a promócióban azok a lányok és asszonyok részesülhetnek, akik:

- már betöltötték 25. életévüket, de még nem töltötték be 65. életévüket;

- nem részesültek ingyenesen a Babes Papanicolau teszt elvégzésében az utóbbi 5 évben.

Arra kérjük pácienseinket, hogy kérjenek időpontot a Call Center 0259.444444 számán keresztül az alábbi orvosok valamelyikéhez dr Crihană Dănuț, dr. luhos Valentyna, dr. Anton Remus, dr. Sorian Andrea, dr. Bodog Alin, dr. Luncan Mihai.

Információkat találnak a rendszeres vizsgálatokon keresztül végzett megelőzés fontosságáról, kórházunk honlapján, a www.spitalpelican.ro címen.

(Fizetett hirdetés H 173149)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!