ERDON Bulvár

2011.07.12. 14:22

A Tuborg Green Fest Félsziget kihagyhatatlan az underground elektronikus zenék kedvelőinek

Románia legnagyobb fesztiválja már hozzászoktatta rajongóit, hogy az elektronikus bulik levezetését mindig a legjobb kezekre bízza. Idén azonban még saját magán is túltesz a Tuborg Green Fest Félsziget, és minden idők legerősebb romániai underground zenei felhozatalával kényezteti a drum and bass és a dubstep rajongóit.

Románia legnagyobb fesztiválja már hozzászoktatta rajongóit, hogy az elektronikus bulik levezetését mindig a legjobb kezekre bízza. Idén azonban még saját magán is túltesz a Tuborg Green Fest Félsziget, és minden idők legerősebb romániai underground zenei felhozatalával kényezteti a drum and bass és a dubstep rajongóit.

Már a fesztivál első napján, augusztus 25-én teljes gőzzel indulnak az underground partik a Kiss Teraszon, a brit Foreign Beggars vezényletével: két MC, egy DJ és egy producer, akik mély nyomokat hagytak az őrült bulizók emlékezetében szerte Európában. Amit Orifice Vulgatron, Metropolis, Dag Nabbit és DJ Nonames csinál, az szinte túl jó ahhoz, hogy igaz legyen: hip-hop, dubstep és grime együtt csomagolva, és mindez élőben!. Ésfigyelembe véve, hogy a Noisia, Skrillex, a Flux Pavilion és a Chasing Shadows is együttműködött már velük, egyértelmű, hogy jobb kezdést elképzelni sem lehet.

Augusztus 27-én a rajongók kérésére visszatér a Tuborg Green Fest Félszigetre a Chase&Status, a drum and bass - és nemcsak - legkreatívabb és legminősígibb duója. A félszigetezőkkel megejtett első találkozás (2009) óta Saul Milton és Will Kennard megnyerte a Legjobb producer és a Legjobb live act díjakat a Drum and Bass Awards-on, így idén újult erővel és MC Rage társaságában térnek vissza egy felejthetetlen dj szettel. A most bejelentett fellépők mellett Andy C (augusztus 26.) és Borgore (augusztus 28.) egészíti ki a Kiss Terasz nemzetközi lemezlovasainak a sorát.

A Tuborg Green Fest Félszigetre 2011. augusztus 25-28. között kerül sor Marosvásárhelyen, a Maros partján, a Víkend-telep szomszédságában. A rendezvényre szóló jegyeket az Eventim hálózatában, illetve a www.eventim.ro oldalon lehet beszerezni. A négynapos bérlet ára július 15-ig 179 lej, ezt követően augusztus 24-én délig 199 lej, a helyszínen pedig 240 lej. A napijegyek elővételben 80, a helyszínen 100 lejbe kerülnek.

Az idén érettségizők számára a fesztivál 33%-os kedvezményt biztosít, ők július 15-ig 159 lejes áron vásárolhatnak bérletet az Eventim kirendeltségeinél Románia legnagyobb fesztiváljára. A STUDCARD-tulajdonosok egészen augusztus 19-ig válthatnak kedvezményes, 169 lejes bérletet a Tuborg Green Fest Félszigetre.

A Tuborg Green Fest Félsziget legfrissebb híreit a rendezvény hivatalos honlapján (www.felsziget.ro) illetve Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial) lehet követni.

A Tuborg Green Fest Félsziget 2011 eddig bejelentett fellépői

aug. 25: Guano Apes * Foreign Beggars * K s Choice * Zdob si Zdub * Palotai vs. DJ Vasile * Parno Graszt * R.O.A. * Urma * Stereo Palma * Katapult * Kid Chriss

aug. 26: Kasabian * Markus Schulz * Andy C * Belga * Grimus * Reality Engine * Les Elephants Bizarres * The MOOoD * Tündérground * Fading Circles

aug. 27: Chase & Status and MC Rage * Nick Warren * Subscribe * Şuie Paparude * Moby Dick * Anima Sound System * Vad Fruttik * Luna Amară * Horace Dan D * AIM

aug. 28: Within Temptation * Hammerfall * Gentleman * Tiga * Borgore * Ganxsta Zolee és a Kartel * Compact * Vunk * Guess Who * Mihai Popoviciu * Toulouse Lautrec

A Tuborg Green Festről

A Tuborg Green Fest körbejárta Európát, olyan előadókat felvonultatva, mint a Red Hot Chili Peppers, a Metallica, a Linkin Park, a Guano Apes, a Franz Ferdinand, a Cypress Hill, David Guetta, a Faithless, a Kasabian vagy a Whitesnake. 2010-ben a Tuborg szervezte az eddigi legnagyobb romániai rockfesztivált. A Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival olyan zenekarokkal örvendeztette meg a hazai rockereket, mint a Metallica, a Rammstein, a Manowar, a Slayer, az Anathema vagy a Megadeth.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!