ERDON Bulvár

2011.02.02. 07:39

Megint kórházba került Gábor Zsazsa

<p>Ismét kórházba szállították Gábor Zsazsát, miután az egykori színésznő vért köhögött - közölte a sztár szóvivője. John Blanchette szerint Gábor Zsazsát helyi idő szerint kedd reggel vitték a Los Angeles-i Ronald Reagan kórházba, miután férje, Frederic von Anhalt herceg értesítette a mentőket. Mint mondta, a volt színésznőt az intenzív osztályon kezelik, ahol nem csak a tüdejét, de a lábán kialakult fertőzést is vizsgálják.</p>

Gábor Zsazsa vasárnap ünnepli 94. születésnapját, ám az egészségével az utóbbi időben folyamatos problémák vannak. Egy 2002-es autóbaleset után részlegesen lebénult és tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzést kapott. Tavaly júliusban csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, egy fertőzés miatt pedig idén januárban amputálni kellett a jobb lábát.

A szóvivő szerint férjét azonban most leginkább az aggasztja, hogy a volt színésznőnek problémái vannak az emberek felismerésével. Mint mondta, amikor múlt vasárnap - a szokásos heti vizit idején - felkeresték őt az orvosai, ellökte őket, és azt kérdezte, hogy mit akarnak tőle. Ráadásul olykor a férjét, Frederic von Anhaltot sem ismeri fel.

A magyar származású színésznő az ötvenes években futott be Hollywoodban. 1952-ben játszott John Huston Moulin Rouge-ában és szerepelt Orson Welles 1958-as, A gonosz érintése című filmjében is. Gábor Zsazsa azonban leginkább kicsapongó életmódjáról, rendőri ügyeiről és összesen kilenc házasságáról volt ismert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!