ERDON Bulvár

2010.07.13. 10:10

Berlusconi megint a férfiasságával kérkedett

<p>Újabb meghökkentő kijelentést tett férfiasságára utalva az olasz kormányfő hétfőn. 30 földközi-tengeri ország nagyköveteinek és vállalkozóinak milánói tanácskozásán azt mondta, hogy "a latin férfiak értékelni tudják a csinos lányokat".</p>

"Időnként hozzanak nekünk lányokat. Értékelni fogjuk, mert latinok vagyunk" - mondta az Európai-Földközi-tengeri Fórumon a 73 éves Berlusconi. Aztán mosolyogva hozzátette: "Maguk nem playboyok persze, legalábbis én nem vagyok az, legfeljebb csak play-old".

Berlusconi felesége tavaly adta be a válókeresetet, miután nyilvánosságra került, hogy a férje részt vett egy 18 éves, manökennek készülő lány születésnapi buliján, és az ifjú hölgy papinak nevezte a kormányfőt. Berlusconi védekezésre kényszerült akkor is, amikor egy prostituált elmondta a sajtónak, hogy eltöltött egy forró éjszakát a 73 éves kormányfővel, és felvette az akkor folytatott beszélgetésüket, a mobilja kamerájával pedig lefilmezte a hálószobát, ahol összejöttek. Berlusconi azt válaszolta erre, hogy ő sohasem fizet a szexért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!