ERDON Bulvár

2010.02.12. 08:39

A nagymamánál marad Kurt Cobain lánya

<p>Továbbra sem gyakorolhatja lánya felügyeleti jogát Courtney Love, miután egy Los Angeles-i bíróság csütörtökön úgy döntött, a jövőben is korlátozza a 45 éves asszony felügyeleti jogát.</p>

A bíróság ezzel áprilisig meghosszabbította legutóbbi, tavaly decemberi döntésének érvényességét, amelyben a 17 éves Frances Beant a nagyanyjánál helyezte el.

Kurt Cobain lányának felügyeleti jogát már többször próbálta megszerezni Courtney Love, akit 2003-ban tartóztatták le kábítószer birtoklásáért. A bíróság azután úgy döntött, hogy nagyanyjánál és nagynénjénél helyezi el a gyereket. A botrányhősnő az elmúlt években többször is kérte a bíróságtól lánya felügyeleti jogát, mindhiába.

Courtney Love egyébként számtalanszor került már összeütközésbe a törvénnyel 1994 óta, amikor férje, a Nirvana együttes frontembere, Kurt Cobain 27 éves korában öngyilkosságot követett el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!