ERDON Bulvár

2009.01.05. 09:52

Szexhoroszkóp 2009-re

<p>Megtudhatja, hogy melyik jegyre mi vár szexualitás terén. Az elmúlt évi teljesítmény nem számít, idén is meg kell mutatni, hogy ki és mire képes az ágyban (asztalon?)…</p>

Kos

A Kosokra az év elején izgalmas kalandok várnak. A párok vad szeretkezéseknek néznek elébe, és akár az is előfordulhat, hogy egy harmadik fél csatlakozik játszadozásaikhoz. Az egyedülállóak rövidebb és hosszabb kalandokra egyaránt számíthatnak.

Bika

A Bikák az év elején forró flörtökbe keverednek, és az egyikből akár egy komoly kapcsolat is kialakulhat. A párok erotikától fülledt estéket tölthetnek együtt, és végre kiélhetik nem mindennapi vágyaikat is.

Ikrek

Az Ikrek esetében a szex háttérbe szorul az év első napjaiban. A párok inkább a romantikus vacsorákra, a tévé előtti összebújásokra helyezik a hangsúlyt, az egyedülállók pedig randikat szerveznek maguknak.

Rák

A Rákok az év elején a hódításra helyezik a hangsúlyt, folyamatosan ismerkednek és teszik a szépet a másik - vagy az azonos - nem képviselőinek. A párkapcsolatban élők pedig kitekingetnek, és akár a megcsalásig is eljuthatnak, ha nem türtőztetik magukat.

Oroszlán

Az Oroszlánok végigszeretkezik az újév elejét - már ha párjuk is vevő lesz rá. Az egyedülállók folyamatosan keresni fogják az egyéjszakás kalandokat, és nem fognak csalódni. Szinte minden próbálkozásukat siker koronázza majd.

Szűz

A Szűzek januárban visszahúzódnak odújukba és nagyon nehéz lesz kirángatni őket onnan. A szexet teljesen kizárják életükből, a magány lesz az egyetlen dolog, amire vágynak.

Mérleg

Haverok, buli, orgiák - ez vár a Mérlegekre 2009 elején. A kapcsolatban élők szerelmük társaságában esnek egyik buliból a másikba, ám kevés helyen maradnak ott reggelig - ehelyett a pari közepén fogják a kabátjukat és rohannak haza, hogy az ágyban folytassák az estét.

Skorpió

A Skorpiók az év elején párkapcsolatuk felfrissítésével foglalatoskonak, és megpróbálnak mindent bevetni a cél érdekében. A szinglik izgalmas túrákat tesznek a szex világában, olyan dolgokat próbálnak ki, amiket korábban soha.

Nyilas

A Nyilasok nyugodt, harmonikus pillanatokat töltenek el párjukkal, a szex olyan lesz, amilyenre mindig is vágytak. Az egyedülállók pedig megtalálják az igaz szerelmet.

Bak

A Bakokért kapkodni fognak a nők illetve férfiak az év első részében. Kisugárzásuknak köszönhetően mindenkit el tudnak majd csábítani, senki nem tud majd nekik ellenállni.

Vízöntő

A Vízöntők életük legszebb és legerotikusabb időszakát élik meg 2009 elején. A pároknak a szex álomszerű lesz, a szinglik pedig végre rátalálnak a tökéletes szexpartnerre - akiből később komoly partner válhat.

Halak

A Halak szexuális élete unalmas lesz, de kárpótolni fogja őket a párjuktól kapott szeretet, megértés és elfogadás. A szingliknél is inkább az érzelmek kerülnek előtérbe - vad ágyjelenet helyett romantikus vacsorák várnak a jegy szülötteire.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!