ERDON Bulvár

2008.04.25. 10:56

Szombaton temetik Antal Imrét

<p>Szombaton délután egy órakor helyezik örök nyugalomra Antal Imrét a budapesti Farkasréti temetőben. A április 15-én elhunyt televízióst pályatársai Rózsa György, Vágó István és Kudlik Júlia búcsúztatják. - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Magyar Televízió sajtóirodája.</p>

Antal Imre április 15-én halt meg a Hospice Alapítvány fővárosi intézményében. Az ismert televíziósnál 2005-ben diagnosztizálták a rákot. Állapota idén januárban vált kritikussá, februárban súlyos állapotban kórházba szállították. Akkor még fel tudták erősíteni szervezetét, betegsége azonban visszafordíthatatlan volt. Az utolsó heteket a budapesti Hospice-házban töltötte.

Egy rövid időre, 2006 ősze és 2007 tavasza között még visszatért a képernyőre. Az RTL Klub Szeszélyes című műsorában láthatták a nézők, az utolsó adás február 28-án tűzték műsorra. Oltványi Tamás a Szeszélyes című műsort készítő Szféra TV producere a Független Hírügynökségnek elmondta: több tucat színész és tévés kolléga lesz ott a temetésen azok közül, akik az elmúlt évtizedekben együtt szerepeltek Antal Imrével.

Az MTV sajtóirodája arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a közszolgálati csatorna rögzíti a temetést és egy későbbi időpontban sugározzák.
Antal Imrét szombaton délután egy órakor kísérik utolsó útjára a Farkasréti temetőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!