ERDON Buli

2017.05.17. 12:34

NEVERSEA – A Fekete-tenger legnagyobb strandfesztiválja

Az Untold Fesztivál szervezői Románia legnagyobb strandfesztiváljával készülnek idén július 7-9. között Konstancán. A Neversea az a 3 nap és 3 éjjel tartó zeneünnep, amely világszínvonalú zenei előadásokat ötvöz az Untoldtól örökölt mágikus látvánnyal és hangulattal.

Az Untold Fesztivál szervezői Románia legnagyobb strandfesztiváljával készülnek idén július 7-9. között Konstancán. A Neversea az a 3 nap és 3 éjjel tartó zeneünnep, amely világszínvonalú zenei előadásokat ötvöz az Untoldtól örökölt mágikus látvánnyal és hangulattal.

A Neversea ezáltal az egyetlen fesztivál Európában, amely a tengerparti bulit igazi misztikus mesévé alakítja, több száz éllovas nemzetközi fellépővel, amelyek közül sokan először lépnek fel Romániában.

A Neversea legendája szerint, valahol a Fekete-tenger hullámai között, létezik egy varázslatos hely, ahol megállt az idő. Hosszú, hosszú idő óta generációk hada keresi, kutatja ezt a helyet, de annak se híre se hamva. Ám van még remény, hiszen létezik egy prófécia, amely arról szól, hogy egy Elvarázsolt Bárka vezeti majd el a kiválasztottakat erre a helyre, hogy a Bárka utasai megélhessék az örökké tartó fiatalságot a misztikus szigeten. Azt mondja a legenda, hogy évezreddekkel ezelőtt, az első varázslatos lény, aki először lépett a Neversea homokos partjaira, az nem volt más, mint Yana, a tengerek és óceánok védelmezője, aki a telihold fényéből és a tenger habjaiból született. Éppen ezért ő az egyetlen varázslatos lény, aki bárkit is el tud vezetni a az örök fiatalság kapuihoz.

A varázslatos utazás a Neversea partjáról indul majd, ugyanis a konstancai partszakasz az egyik legnagyobb strand a román tengerparton, a maga 200.000 négyzetméteren elterülő homokos partjával. Három napon keresztül ez a partszakasz ad majd otthon annak a több, mint 150. 000 kalandvágyónak, aki elég bátor ahhoz, hogy megismerje a tenger és a zene találkozásának hangulatát és varázslatát. A Neversea partján 7 színpaddal várják a résztvevőket változatos és terjedelmes zenei kínálattal.

Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry és Klangkarussell  csak az első 21 világhírű fellépő, akik elkísérnek minket a varázslatos utazásra.

De ne feledkezzünk meg a techno, techno-house, minimal house, eclectic disco&house és deep house zenei stílus kiemelkedő alakjairól sem, hiszen a Fekete-tenger partján velünk lesz  többek közt Nina Kraviz, Sven Vath, Sasha, Gui Borrato, Joris Voorn, Mathias Tanzmann, Butch, Marc Romboy, Dorian Paic, Carola Pisaturo, Einzelkind, Cezar, Dan Andrei, Nico Stojan, Priku, Prâslea, Herodot, Dorisburg, Cab Drivers, Dubtil, SIT, DJ Sprinkles, Mall Grab, Hunee, Soichi Terada, Young Marco, Dekmantel Soundsystem, San Proper, Gerd, Makam, Blond:ish, Jan Blomqvist, HVOB, Nightmares On Wax, Maribou State, Kozo, Rampue, Nicola Cruz, Nu és Thugfucker  is.

DUA LIPA, aki bár mindössze 22 éves, de már most nemzetközi sikereket tudhat a magáének, és világszerte a pillanat művésznőjének tartják, először koncertezik Romániában. A Neversea színpadán így élőben csendülnek majd fel legnagyobb slágerei, mint a “Be the one” vagy a “Scared to be lonely”.  A művésznő több ízben dolgozott együtt nemzetközi előadóművészekkel, mint például Martin Garrix vagy Sean Paul.

FATBOY SLIM, eredeti nevén Norman Cook, a dance zenestílus egyik legkiemelkedőbb, már-már  legendásnak mondható alakja. A több, mint 30 éves múlttal rendelkező előadó zenéje a mai napig a sok ifjú titán megihletője, hatalmas rajongói tábora pedig minden alkalommal izgatottan fogadja Romániában.

Több mint 10. 000 eladott bérlet az első három hétben

A fesztivál rajongói még vásárolhatnak bérletet a kedvezményes 5000 daraból, melynek ára 225 lej plusz kezelési költség. Ezek fesztivál hivatalos oldalán, a www.neversea.com honlapon érhetőek el. A bérletek áprilisban kerültek piacra, és az első három hétben már több mint tízezren vásároltak maguknak háromnapos belépőt a Neversea Fesztiválra.

Sajtóközlemény – 2017.05.17.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!