ERDON Állás

2019.01.31. 11:09

DECATHLON - SPORT MINDENKINEK – MINDENT A SPORTÉRT

A Decathlon azon túl, hogy innovatív márkákat kínál minden sport kedvelői számára, azt az elképzelést tartja szem előtt, hogy a sport mindenki számára elérhető legyen.

A Decathlon azon túl, hogy innovatív márkákat kínál minden sport kedvelői számára, azt az elképzelést tartja szem előtt, hogy a sport mindenki számára elérhető legyen.

 

Egy folyamatosan bővülő közösség vagyunk, amely jelenleg több mint 82 000 munkatársat egyesít. A mi titkunk? Mi a Decathlonnál úgy gondoljuk, hogy a szenvedély az innováció motorja.

Olyan emberekkel vesszük körül magunkat, akiknek a DNS-ébe van kódolva a sport iránti szenvedély, mert ők értik meg a legjobban, hogy az eredmények nem maguktól jönnek, hanem egy csapat segítségével épülnek fel.

Kedvenc sportunkhoz hasonlóan, alkalmazottaink is döntenek arról, mi a szenvedélyük. A mi szerepünk pedig minden munkatársat arra ösztönözni, hogy elérjék teljesítőképességük legnagyobb fokát.

VITALITÁS

Folyamatosan eligazítjuk munkatársainkat, hogy mindig a legjobb döntéseket hozzák meg, hogy bármilyen problémára lehetőségként tekintsenek.

Munkatársaink motiváltak és pozitív hozzáállásúak.

FELELŐSSÉG

A Decathlon-nál értékeljük a kezdeményezést. Mert csak cselekvéssel tarthatjuk mozgásban a dolgokat.

Munkatársaink teljes odaadással vesznek részt a munkában, gyorsan reagálnak és minden pillanatban teljesíteni akarnak.

MERJ VELÜNK EGYÜTT

Szeretnél egy közösséget magad körül?

Szeretnél olyan projekteket javasolni, amelyek valóban megtörténnek?

Változtasd karrierré szenvedélyedet!

Mi eligazítunk, te döntesz!

További információ: https://cariere-decathlon.ro/

Várjuk az önéletrajzodat az oradea.recrutare@decathlon.com címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!