ERDON Állás

2018.05.29. 23:00

A Henri Coandă Kulturális Alapítvány Henri Coandă posztliceális iskolája

1997-ben történt létrehozása óta a Henri Coandă Kulturális Alapítvány aktív szerepet játszik a közösségi életben, megoldásokat keresve tagjainak konkrét szükségleteire, ami a munkaerő fejlesztését illeti.

1997-ben történt létrehozása óta a Henri Coandă Kulturális Alapítvány aktív szerepet játszik a közösségi életben, megoldásokat keresve tagjainak konkrét szükségleteire, ami a munkaerő fejlesztését illeti.Természetes következmény, hogy az alapítvány a különféle közösségeknek szakmai képzési programokat indított, tanulmányi szinttől függetlenül, mára elérve oda, hogy képzési időszakokat, kurzusokat, minősítési és szakosítási és tökéletesítési tanfolyamokat tart 45 szakmában, mint például:

termoplasztikus megmunkálási gépkezelő

összeszerelő

lakatos

bádogos és autófestő

közép- és alacsonyfeszültségű villanyszerelő

szaniterek és gázberendezések szerelője

szakács

cukrász

kereskedelmi dolgozó

felszolgáló

masszőr

fodrász-manikűrös-pedikűrös

kozmetikus

oktató

oktatási felkészítő

HR-referens

szakmai képzettséget felmérő

projektmenedzser

A helyi piacon megtapasztalt siker egy fejlesztési stratégia kidolgozását bátorította, ennek köszönhetően a a Henri Coandă Kulturális-Humanitárius Alapítvány ma már egy 17 központból álló országos hálózatot igazgat országszerte.

A nagyváradi Henri Coandă posztliceális iskola az első ilyen jellegű magán tanintézmény, amelyet országos szinten akkreditáltak.

Szigorúan megfelel a humán erőforrás képzés kihívásainak az olyan területeken, mint az egészségügy és a pedagógia, a turizmus és az ellátás, az esztétika és az emberi test higiéniája, mechanika, a szakok pedig:

általános orvosi asszisztens

gyógyszerész asszisztens

orvosi asszisztens, balneo-fizio-kinetoterápiában

rehabilitációs pedagógus

ergoterapeuta

röntgen asszisztens

hotelmenedzser asszisztens

étkezési technikus

műszaki mester

kozmetikus

stylist

A munkaügyi tanulmányokat más szervezetekkel egyetemben folytatjuk annak érdekében, hogy felmérjük a munkaerő-piaci keresletet, a regionális/országos fejlődés szükségleteit, ez pedig a Henri Coandă posztliceális iskolát az elsők közé helyezi azon tanintézmények között, amelyek a humán erőforrás nevelés területén tevékenykednek.

Az igazoltság biztosítja az országos és nemzetközi elismertséget.

Az innováció és a kutatás – meglátásunk szerint – a sikeres jövő feltétele, és olyan megoldásokat, lehetőségeket, stratégiákat követ, amelyek révén a nevelési célunk elérhető.

Bârsei utca 16A szám

Postai kód: 410423

Nagyvárad, Bihar megye

(Fizetett hirdetés: H30978)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!