Erdély hírei

2017.09.22. 11:00

Vádat emelt a DNA a Marosvásárhelyi Római Katolikus Teológiai Líceum volt igazgatója és a volt főtanfelügyelő ellen

Bíróság elé állítják Tamási Zsolt Józsefet, a Marosvásárhelyi Római Katolikus Teológiai Líceum volt igazgatóját és Ştefan Someşan volt Maros megyei főtanfelügyelőt - közölte az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) Maros megyei területi irodája.

Bíróság elé állítják Tamási Zsolt Józsefet, a Marosvásárhelyi Római Katolikus Teológiai Líceum volt igazgatóját és Ştefan Someşan volt Maros megyei főtanfelügyelőt - közölte az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) Maros megyei területi irodája.A DNA közleménye szerint Ştefan Someşan volt főtanfelügyelő szabadlábon védekezhet abban a perben, amelyben a vádhatóság hivatali visszaéléssel és hatáskörtúllépéssel vádolja.

A DNA azt is közölte, hogy folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés vádjával bíróság elé állítja Tamási Zsolt Józsefet, a Marosvásárhelyi Római Katolikus Teológiai Líceum volt igazgatóját, aki hatósági felügyelet alatt marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!