Erdély hírei

2017.09.04. 11:35

Agromalim nemzetközi kiállítás lesz Aradon

A Magyar Nemzeti Kereskedőház aradi Regionális Irodája, meghívja önöket, 2017 szeptember 7-10 között az Agromalim kiállításra, ahol több mint 20 magyarországi cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház aradi Regionális Irodája, meghívja önöket, 2017 szeptember 7-10 között az Agromalim kiállításra, ahol több mint 20 magyarországi cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait.

A kiállítás időpontja és helyszíne: 2017 szeptember 7-10., 10:30 – 18:00, Expo Arad kiállítási központ

 

A magyarországi cégek a kiállítási komplexum A pavilonjában, a következő témákban állítanak ki:

Műtrágyák, takarmányok, koncentrátumok, premixek, tejpótló tápszerek, ásványi és vitamin kiegészítők, szaporító anyagok, valamint állattartási és állategészségügyi eszközök, villanypásztorok, mezőgazdasági ügyviteli innovatív megoldások, gazdaságos szalma- és egyéb biomassza tüzelési megoldások, komplett fűtési rendszerek, gyorsan építhető, gazdasági épületszerkezeteket és flexibilis tartályrendszereket, sertéstartó rendszerek, nanotechnológiás emisszió csökkentő, prémium üzemanyag formula, mezőgazdasági munkagépek, kultivátorok, traktorok, fóliagyártó- és feldolgozó egyedi igények szerinti kidolgozása,  legkorszerűbb helyszínen szórt poliuretán hab (purhab) hőszigetelés mezőgazdasági épületekhez, takarmánytároló, -szállító, -daráló, -keverő, -granuláló rendszerek, gabonaszárító rendszerek, laboratóriumi és méréstechnikai műszereket, utánfutók, száraztészták.

A magyar Nemzeti Kereskedőház aradi regionális irodája és a Nyugati Fejlesztési Ügynökség Románia és az Enterprise Europe Network meghívja önöket 2017. szeptember 8-án az AGROMALIM nemzetközi kiállítás keretében megrendezésre kerülő üzletember találkozóra.

A rendezvény helyszíne: Expo Arad kiállítási komplexum, Románia Arad

Az esemény tematikus területei a következők:

- Mezőgazdasági gépek, berendezések és technológiák

- Növénytermesztési gazdaságok és növényi technológiák

- állattenyésztési és etetési rendszerek

- Állatgyógyászati készítmények és eszközök

- Élelmiszeripari berendezések

- Agrár-élelmiszeripari termékek

- Csomagolási technológia

- Kutatás-fejlesztés, technológiák és innovatív módszerek az élelmiszer-feldolgozásban.

Az üzletember találkozó időpontja: 10.30 és 13.00 között (GMT +3).

Az üzletember találkozó szervezett, kétoldalú találkozókból álló rendezvény a kiállítók és az üzletember találkozó résztvevői között, amelyen román és külföldi cégek vesznek részt, szervezett formában, ahol a vállalkozók képviselői szakmai felügyelet és a Magyar Nemzeti Kereskedőház aradi irodájának közreműködése mellet választhatják ki a tárgyaló partnereiket.

Az üzletember találkozón való részvétel számos előnyt biztosít, melyek közül a legfontosabb a nagyszámú külföldi piaci szereplővel felvett kapcsolat a mezőgazdaság és élelmiszeripar területéről. Egyéb előnyei a potenciális üzleti, technológiai transzfer partnerségek ösztönzése, a kereslet és a kínálat elemzése, amely hozzájárul a vállalat stratégiájának és üzleti tervének javításához.

A részvétel ingyenes. A résztvevő vállalatok fedezik saját utazási és szállás költségeiket.

A regisztráció a rendezvény számára létrehozott web oldalon történik 2017. augusztus 27- szeptember 7. között: https://agromalim.b2match.io/

Várjuk jelentkezésüket rendezvényünkre.

2017 szeptember 9-én tartja a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Romániai Magyar Gazdák egyesülete az immár XVIII-ik alkalommal megrendezésre kerülő Magyar – Magyar gazdatalálkozót. Az idei konferencia címe „Innovációs irányok a mezőgazdaságban” és olyan témákat fognak bemutatni, amely minden gazdálkodó modern fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges.

Várjuk rendezvényeinkre!

További információkkal állunk rendelkezésükre: arad@tradehouse.hu

Kranowszky Nagy Andrea

MNKH aradi regionális iroda vezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!