Erdély hírei

2017.03.29. 11:51

27 éves a KMDSZ!

Március 28-30-a között a KMDSZ 27. születésnapját ünnepeljük. Ez alkalomból a Keresztszülő mentorprogram gólyái ünnepi rendezvénysorozatot szerveztek, melyre mindenkit várunk nagy szeretettel!

Március 28-30-a között a KMDSZ 27. születésnapját ünnepeljük. Ez alkalomból a Keresztszülő mentorprogram gólyái ünnepi rendezvénysorozatot szerveztek, melyre mindenkit várunk nagy szeretettel!

Kedden, 28-án 15 órakor nyitjuk meg az eseményt a KMDSZ pincehelyiségében, ahol egyúttal megtekinthető egy kortárs művészeti kiállítás, melyen Fodor Abigél, Solyom Karola és Bálint Hunor fiatal művészek alkotásai szerepelnek. A művek március 29-én és 30-án 10 és 22 óra között megtekinthetők. 16 órától rövidfilmvetítésre várjuk az érdeklődőket szintén a KMDSZ pincéjében, itt a Filmtett Workshop elmúlt években készült és díjazott rövidfilmei kerülnek majd bemutatásra, többnyire drámákra és kisjáték-filmekre számíthattok, a belépés ingyenes. 18 órakor a Honfoglaló kocsmai változatát játszhatjátok a Heltai Folk Kocsmában fejenként 5 lejes beugró ellenében (nyeremény: egy méter jager az afterpartyra), majd 21 órától néptáncoktatásra invitálunk, melyet táncház követ majd ugyanitt (a táncoktatásra és táncházra ingyenes a belépés).

29-én, szerdán 14 órától a sportoké a főszerep, street ballra (Rózsák parkja, 4 fős csapatokat várunk, a benevezési díj 10 lej/csapat; nyeremény: egy méter jager az afterpartyra) és focibajnokságra (Babes park, 5+1 fős csapatokat várunk, benevezési díj: 10 lej/csapat; nyeremény: egy méter jager az afterpartyra) nevezhettek be, illetve egy QR kódos stafétára (a város központjában, 6 fős csapatok jelentkezését várjuk, részvételi díj nincs; nyeremény: egy méter jager az afterpartyra). Miután mindenki kellemesen kifáradt a sportprogramokon, este 8 órától slam poetryre invitálunk a KMDSZ pincébe, ugyanakkor kocsmatúrára a város központjába (4 fős csapatokat várunk, nevezési díj: 5 lej/fő; nyeremény: egy méter jager az afterpartyra).

Csütörtökön 14 órától folytatódnak a sportprogramok: kidobós (Babes park, 6 fős csapatok, beugró: 10 lej/csapat; nyeremény: egy méter jager az afterpartyra) és akadálypálya (Babes park, 6 fős csapatok, beugró: 10 lej/csapat; nyeremény: egy méter jager az afterpartyra) várja a szórakozni vágyókat. 19 órakor flashmobot szervezünk a főtéren, majd kincskereső veszi kezdetét, melyen a nyertes csapat nem csak egy méter itókát kaphat az afterpartyn, de kempinges VIBE fesztiváljegyeket is kézbekaphatnak, melyeket majd a KMDSZ irodában vehetnek majd át (a játék a főtérről indul, 5-8 fős csapatok jelentkezhetnek, beugró: 10 lej/csapat).

Természetesen nem maradhat el az afterparty sem a Bulgakovban, melyre a belépő 10 lej, a nyertes csapatok pedig a bejáratnál vehetik majd át a nyereménykuponokat.

A három nap során chill zone-t működtetünk a KMDSZ pincében kedden 15-22 óra között, szerdán és csütörtökön pedig 10-22 óra között, ahol meleg kávé, tea és süti vár benneteket.

A jelentkezési űrlapokat és egyéb információkat a facebook eseménynél találtok: https://www.facebook.com/events/1749631695311946/

Kolozsvár, 2017. 03. 28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!