Erdély hírei

2016.12.27. 12:07

Jótékonysági felhívás

Kovászna megyéből érkezett jótékonysági felhívás szerkesztőségünkbe. Egy nehéz körülmények között élő házaspárnak égett le a háza, az ő számukra kérnek segítséget.

Kovászna megyéből érkezett jótékonysági felhívás szerkesztőségünkbe. Egy nehéz körülmények között élő házaspárnak égett le a háza, az ő számukra kérnek segítséget.

– 2016. december 2-án, pénteken délután Kovászna megyében, Felsőrákoson tűzeset áldozatává vált egy nagyon nehéz körülmények között élő házaspár, Molnár Juliánna és férje. Sajnos nincs munkahelyük, napszámosként dolgoznak és az ebből származó jövedelmükből nem tudják fedezni a ház lakhatóvá tételét, így a falutársak és más jószándékú emberek segítségére szorulnak. Jelenleg a leégett házuk melletti, valamikor tejcsarnokként működő épületben húzták meg magukat, de ez csak ideiglenes megoldás. Minden segítség jól jönne. Aki megteheti, amivel megteheti segítsen, hogy fedél kerülhessen a fejük felé – áll az Erdon szerkesztőségébe eljuttatott felhívásban.

Facebook-csoportot is létrehoztak azért, hogy minél több emberhez eljusson a szomorú eset híre. A csoport neve: „Fogjunk össze a felsőrákosi tűzkárosultakért is!” Ennek működtetői szeretnénk, ha magánemberek, cégek és civil szervezetek karolnák fel és támogatnák az ügyüket. Az anyagi támogatás mellett szükség lenne élelmiszerekre, ruhákra, bútorokra, építőanyagokra is. Kapcsolattartó telefonszám: Erdő Réka – 0787–812–859.

„Köszönjük szépen a család nevében mindenkinek a segítőszándékot, az adományokat!” – zárul a jótékonysági felhívás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!