Erdély hírei

2016.08.01. 18:05

Sportiroda Ollé!

Harmadik alkalommal vesz részt a Kolozsvári Magyar Diákszövetség Sportirodája a Campus Sport Fesztiválon, Debrecenben.

Harmadik alkalommal vesz részt a Kolozsvári Magyar Diákszövetség Sportirodája a Campus Sport Fesztiválon, Debrecenben.

Az idei Campus 2016. július 20-24 között zajlott a debreceni Nagyerdőben, ahol a napi sportprogramok mellett rengeteg szabadidős tevékenységgel, koncertekkel várták a fesztiválozókat.

A KMDSZ Sportiroda is részt vett a sportprogramokon, ahol nagyszerűen képviselte a kolozsvári egyetemistákat.

Kosárlabdában a lányok ügyeskedtek, ők a III. helyezést hozták haza. A kispályás focibajnokságon pedig az első két helyezést is Kolozsvárra hozták a fiúk, II. helyen végzett a KMDSZ Tiffosi csapat, I. helyen pedig a KMDSZ Árnyék csapata végzett.

Nem csak a csapatok voltak ügyesek, ugyanis a játékosok is figyelve voltak a meccsek során, így All-Star díjat kapott Bocskai Orsolya kosárlabdában míg a kispályás fociban a legjobb kapus díját Fekete Norbert a KMDSZ Árnyék csapatból nyerte. A legjobb mezőjátékos címet Dani Zoltán a KMDSZ Tiffosi csapatból kapta, míg a gól király Szabó András lett ugyancsak a KMDSZ Tiffosi csapatból.

Gratulálunk a KMDSZ Sportirodásoknak, büszkék vagyunk, hogy a kolozsvári egyetemisták ilyen ügyesen képviselték a várost és a szervezetet Campuson.

Kolozsvár,

2016. 08. 01

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!