Erdély diákszemmel – honismereti pályázat

Erdély diákszemmel – honismereti pályázat
Mutasd meg lakóhelyed értékeit a nagyvilágnak! Rajzold le! Meséld el! Kutasd fel! Az Élő Erdély Egyesület honismereti pályázatot hirdet diákok számára.

 

A pályázat célja

Erdélyi települések kulturális, történelmi, természeti, gazdasági értékeinek, sajátosságainak bemutatása.

A pályázat tárgya

Bármely erdélyi település Arad, Beszterce-Naszód, Bihar, Brassó, Fehér, Hargita, Hunyad, Kolozs, Kovászna, Krassó-Szörény, Maros, Máramaros, Szatmár, Szeben, Szilágy, Temes megyékből, melyhez a pályázó leginkább kötődik (a pályázó születési helye vagy lakóhelye).

Tartalmi elvárások

Mutasd be azt az erdélyi települést, ahol születtél, vagy ahol élsz! Mutasd meg, amit te szeretsz benne, ami érdekes, egyedi, amire a település lakói büszkék, amiért jó ott élni! Igyekezz úgy bemutatni a településed, hogy másnak is kedve támadjon meglátogatni!

Kategóriák

Rajzpályázat I-VIII. osztályos diákoknak.

Esszépályázat IX-XIII. osztályos diákoknak.

Tanulmánypályázat egyetemistáknak, főiskolásoknak, mesterképzősöknek.

Általános tudnivalók

A pályázaton való részvétel ingyenes. A pályázók csak saját munkával, és az életkoruknak megfelelő kategóriában pályázhatnak, minden jelentkező csak egy munkát nyújthat be.

A pályázaton való részvételhez regisztráció szükséges.

A pályázók online jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatnak, elküldhetik postán a jelentkezési lapot, vagy a 0740-633423 (0740-OFFICE) telefonszámon jelezhetik részvételi szándékukat.

Jelentkezési határidő

2014. június 15.

Beküldési határidő

2014. augusztus 31.

Bővebb információkat a pályázatról és a regisztrációról ITT találhatnak.