E.On Gaz ügyfélfogadási iroda nyílt Szatmárnémetiben

Szatmár megye — Az E.ON Gaz Románia gázszolgáltató július 1–én, kedden délután új ügyfélfogadási irodát nyitott Szatmárnémetiben.

Az E.ON Gaz Románia gázszolgáltató július 1–én, kedden délután új ügyfélfogadási irodát nyitott Szatmárnémetiben, a Closca (Zsadányi út) 3. szám alatt. A hivatalos megnyitón jelen volt a gázszolgáltató ügyvezető elnök–helyettese Alwin Griech is, akitől a megnyitó előtt tartott sajtótájékoztatón megtudhattuk, hogy cég eddig tíz ügyfélfogadási irodát nyitott meg, s mint a többi, így a szatmárnémeti ügyfélfogadási irodájuk munkájával is a fogyasztókkal való kapcsolattartás minőségén szeretnének javítani.

Ügyfélfogadás

Az új ügyfélfogadási iroda személyzete az ügyfeleket és érdeklődőket hétfőtől péntekig, 9 és 17.30 óra között várja. Amint az az E.ON Gaz Románia szolgáltató ügyvezető elnök–helyettesétől, Alwin Griechtől megtudhatták a jelenlévők az ott dolgozó munkatársaihoz olyan kérdésekkel fordulhatnak a fogyasztók mint például: a földgáz bevezetésével kapcsolatban felmerülő kérdések, szerződéskötések, lakáscsere esetében szerződés módosítások, a hónapról hónapra megérkező gázszámlákon feltüntetett gáztarifák, technikai jellegű információk, milyen formában fizetheti a lakosság földgázfogyasztását, vagy olyan általános jellegű információk is kaphatók mint telefonszámok, de természetesen a lakosság panaszait is igyekszenek legjobb tudásuk szerint megoldani.

Karikás Enikő