Engedély nélkül épült, lebontották

1Hozzászólás
Engedély nélkül épült, lebontották
A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal elrendelte egy építkezési engedély nélkül felhúzott ingatlan lebontását augusztus 9-én.

A Kolozsvári út 256. szám alatt található épület tulajdonosát bírósági végzéssel kötelezték az ingatlan lebontására. A jogi előírásoknak megfelelően, ha a szabálysértő személy leállította a munkálatokat, de nem tartotta be a jegyzőkönyvben foglalt határidőket, a büntetést kiszabó szervnek értesítenie kell a bíróságot, amely elrendelheti az engedélyek utólagos kiadását vagy az illegálisan felépített ingatlan lebontását. Tekintve, hogy az adott esetben a tulajdonos nem szerezte meg a fennmaradási engedélyt a megadott határidőn belül, elrendelték az ingatlan lebontását bírósági végrehajtókon keresztül és a rendőrség jelenlétében.

A bontás költségeit az épület tulajdonosa kell állja. Az önkormányzatnak a jövőben is szándékában áll lebontani azokat a közigazgatási területén levő ingatlanokat, melyeket engedély nélkül építettek fel, továbbá felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy a törvényt be kell tartani.1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .