Emlékverseny lesz Nagyszalontán

Emlékverseny lesz Nagyszalontán
A Bushido Kick-Box SK egykori alapítója, Bordás János emléke előtt tisztelegnek egy emlékverseny alkalmával, amelyet szombaton Szalontán rendeznek.

A két éve elhunyt neves kick-boxedző, *Bordás János* – a Bushido Kick-Box SK egykori alapítója – emléke előtt tisztelegnek március 13-án, szombaton 17 órától a nagyszalontai Zilahy Lajos Művelődési Házban a sportág kiválóságai és mindazok, akik ismerték és elismerték pályafutását. Az emlékverseny első részében öt mérkőzést láthatnak majd az érdeklődők, melynek során kezdő gyerekek lépnek a szorítók közé. A nyitómérkőzések után 22 gálameccs következik: a nagyszalontai kick-boxklub mellett egy budapesti, egy lugosi, három temesvári, két nagyváradi és egy dorogi klub összesen 44 versenyzője méri majd össze a tudását.

Világbajnokok is

A mérkőzések közül 19 összecsapás során K1-szabályok szerint harcolnak majd a versenyzők, egy esetben a kempo full-contact szabályrendszere alapján csapnak össze a sportolók, és két meccsen a knock down harcmodor szabályai érvényesülnek. Az Emlékverseny legizgalmasabb, illetve leglátványosabb mérkőzései a verseny utolsó részében várhatóak, ekkor ugyanis a Bushido Kick-Box SK tavalyi három világbajnoka is a szorítók közé lép.