Elzakatolt a gyorsvonat

Elzakatolt a gyorsvonat
Koncz Gábor népszerű magyarországi színművész adta elő Gyorsvonat című összeállítását csütörtökön este a Lorántffy Zsuzsanna Egyházi Központban.

A Festum Varadinum keretében lezajlott rendezvény közel fél órás késéssel kezdődött, lévén hogy a színművész éppen akkor érkezett Magyarországról. Ez láthatólag kevéssé zavarta a türelmesen várakozó közönséget, mely zsúfolásig megtöltötte az egyházi központot, sokaknak még pótszéken sem jutott ülőhely. Koncz Gábor érdekes egyveleget adott elő: egy Dino Buzzati novellával indított, majd Arany A walesi bárdok-ját szavalta el. A későbbiekben a Toldi tizedik énekét is előadta, de vidám történeteket, verseket, humoreszkeket is elmondott a hallottakat módfelett élvező közönségnek. A mintegy egy órás műsor ráadásában elhangzott Wass Albert Üzenet haza című slágerkölteménye is. A művész nagy sikert aratott, a közönség vastapssal ünnepelte a fellépőt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter