ÉLVEZD… 21. KMDSZ Diáknapok

Május 7-11. közt újra a magyar egyetemistáktól fog zsongni a város, hiszen 21. alkalommal kerül megrendezésre a KMDSZ Diáknapok. Erdély legnagyobb diákfesztiváljára március 4-én indul az online regisztráció.

Minden kolozsvári magyar egyetemista határidőnaplójában kiemelt helyet foglal el május második hete, amely során 5 nap alatt 1600 diák 48 csapatba szerveződve adja át magát a tartalmas kikapcsolódást ígérő programoknak. A változatos kínálat, a hagyományoknak megfelelően a szórakozás, művelődés és sport hármasára épül, a szervezők azonban idén különös hangsúlyt fektetnek a kulturális programokra, újításként pedig a közösségi megmozdulásokat célzó programrácsot vezetnek be.

A háttérmunkálatok már javában zajlanak, a KMDSZ azonban folyamatosan várja azoknak az aktív és lelkes diákoknak a jelentkezését, akik önkéntes munkájukkal járulnának hozzá a rendezvény sikeréhez.

A 21. KMDSZ Diáknapok zárása egy igazi meglepetéssel szolgál a város diáksága számára, hiszen először koncertezik Kolozsváron a PunnanyMassif.

Az eseménnyel, illetve a regisztrációval kapcsolatos további információk a www.diaknapok.kmdsz.ro weboldalon érthetők el.

21. Diáknapok SzervezTeam

Címkék: ,