Elvámolt éjszaka Gergely Róberttel

Elvámolt éjszaka Gergely Róberttel
Nagyvárad – Gergely Róbert színművész alakítja Treveine herceget a szerdai Elvámolt nászéjszaka című zenés előadásban..

– Egyetlen előadás erejéig Nagyváradon is bemutatják a nagy sikernek örvendő Elvámolt nászéjszaka című előadást. Mondana néhány szót a darabról?

Robert Treveine herceg elvesz egy hölgyet, azonban probléma adódik a nászéjszakán. Így hiába szeretetreméltó a figura, akit játszom, az én esetemben képtelen szituáció adódik. Természetesen a férfitársak mindent elkövetnek, hogy a helyzetemen változtassanak, sőt, a siker reményében még egy kurtizánhoz is elvisznek. Zenés vígjátékról van szó, amelyben sok olyan dallam van, amelyet a magyar zenés játékok kedvelői ismerhetnek. Külön élmény, hogy most annak a Nádas Gábornak a fiával játszhatok együtt a darabban, aki a vígjáték dalait szerezte.

– Mennyire áll közel Önhöz a karakter, akit alakít?

–Vígjátékot játszani mindig öröm, bátran lehet lubickolni a sikerben, a közönség elismerésében, táncolni és énekelni mindig felüdülés. A figura megformálása nem okozott számomra különösebb problémát, más vígjátékban is játszottam már, sőt, hasonló karaktert is játszottam már.

– Mit üzen a váradi közönségnek, miért nézzék meg a darabot?

–Az a randevú, amit azon az estén egymásnak fogunk adni, remélem, nagy élmény lesz mindenki számára. Mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a közönség jól szórakozzon. A hölgyek öltözzenek fel csinosan, az urak pedig legyenek büszkék kísérőikre.

 

Kapcsolódó cikk:

  • A naíva szerepében Oszter Alexandra
  •