Elszabták Victoria Beckham testét?

Elszabták Victoria Beckham testét?
A legmenőbb ruhák, a legtrendibb smink, a legszuperebb frizura sem fedi el a lényeget. Azt, hogy Victoria Beckham alaposan elszabatta magát.

Kőkemény mellek, hártyavékony bőr
Nemrég még tiltakozott, amikor azzal vádolták, hogy mellimplantátumot tetetett be. Ám kár tagadni: a legutóbbi Spice Girls-sajtókonferencia résztvevői úgy jellemezték a didkóit, mint két fél kókuszgolyót. „Ilyen szabályos félgömb alakú cicik nincsenek” – mosolygott kárörvendve az egyik fotós.

Agyonszabott ajkak
Egykoron természetesen vékony ajkait a 90-es évek végén feltöltette, aztán pár év múlva leszívatta. Már csak ő tudja, ajkainak mit kellett elviselnie.

Túlzásba vitt zsírleszívás
Valósággal sokkolta – még a sztárvilágot is, nemcsak a rajongókat – az a párnapos fotó, amely miniruhában készült Poshról. A combja belső felén éktelenkedő behorpadt rész egyértelműen a túlzásba vitt zsírleszívás következménye. E helyen szó szerint csont és bőr az énekesnő.

Hihetetlen állású mellbimbók
A szinte égre meredő mellbimbók láttán a megkérdezett plasztikai sebészek is csak találgatnak. „Ez egyszerűen hihetetlen! Valamivel aládúcolta a melleit? Vagy lufi van a keblei helyén?” – csóválta a fejét egy hollywwodi szépészeti sebész.

Káros botox
A 33 éves énekesnő arcbőre már nem olyan, mint egy tinié.
Victoria, aki betegesen retteg az öregedéstől, folyamatosan botox-injekciókat adat be magának, amelyektől arca természetellenesen feszessé, tekintetete pedig merevvé válik. A szövetbe befecskendezett anyag felszívódik ugyan egy idő után, ám az egyszer már feszesített bőr nem kerül vissza a kezelések előtti – a kornak megfelelő – állapotába.
Sokkal ráncosabb és petyhüdtebb lesz.