Elsőbbsége volt, mégis súlyosan megsérült

Temesvár - Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a férfit, akinek autója felborult Temesváron a Lidia utcán.

A sérült férfibe a Traian Vuia utcából hajtott bele egy figyelmetlen sofőr, aki nem vette figyelembe azt a közlekedési táblát, amely jelezte, hogy főútra fog rátérni. Az oldalról telibe kapott Dacia-t a lendület feldobta a járdára, ahol felborult, és az egyik épület fala állította meg.

 

Az autó teljesen összeroncsolódott, a sofőrt pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Szemtanúk szerint csoda, hogy élve tudták kiszedni a roncsok közül.

A vétkes sofőr kocsiján szinte karcolás is alig van. „Nem láttam. Jobbról közeledett. Nem is vezettem gyorsan.” – nyilatkozta az Opel vezetője.

A közlekedésrendészetiek perceken belül kiérkeztek a helyszínre. A környékbeli lakosok azonban elégedetlenek. „Egy hatalmas robaj hallatszott. Megpördült néhányszor a kocsi mielőtt felborult volna. Hihetetlen, hogy milyen sebességgel közlekednek itt. Majdnem minden héten történik itt egy baleset.” – mesélte az egyik nő, aki látta a balesetet.

Mivel felborult autóból szivárgott a benzin, és egy gáztartály is volt a kosiba szerelve, a tűzoltóság is kivonult a helyszínre. Miután lehűtötték a kocsit, visszaállították a kerekeire.