Elraboltak, megvertek és megerőszakoltak egy hatéves kislányt

Jászvásár – Egy hatéves jászvásári kislány- az egyik falusi polgármester gyermeke- súlyos állapotban került a kórházba, miután egy megálló közelében egy fiatalember elrabolta, megverte és megerőszakolta, majd egy tömbház lépcsőházában magára hagyta.

Az áldozat a municípium egyik központi iskolájába jár, és délután vannak órái. A tanítónője minden este kocsival elvitte a  lakhelyétől ötven méterre levő villamosmegállóig, ez történt az ominózus nap délutánján is, 18 óra körül. „Kis időre az autóból való kiszállását követően egy 17 év körüli fiatalember egy közeli lakásba hurcolta, ahol megverte és megerőszakolta. Ezt követően ölben vitte ahhoz a tömbházhoz, ahol találkozott vele. Itt összefutott a nagyobbik lányommal, aki éppen akkor lépett ki a lépcsőházból. Megfenyegette, hogy hallgasson, majd elszaladt”, nyilatkozta a kislány édesapja.

Ezt követően értesítették a mentőket és a rendőrséget. A gyermeket sokkos állapotban a jászvásári Gyermekkórházba szállították,  jelen pillanatban is itt van beutalva. „A kislány arcán és hasi tájékán ütés nyomai látszottak, és sokkos állapotban volt. Sérülései kórházi beutalást igényeltek, jelenleg is megfigyelés alatt tartjuk”, közölte dr. Carmen Olaru, a gyermekkórház ügyeletes orvosa. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, Virginia Pralea szóvívő szerint jelentős erők dolgoznak a tettes kilétének felderítésén.

(Mediafax)