Először állhattak dobogóra felnőttek versenyén

Először állhattak dobogóra felnőttek versenyén
Bronzérmet szerzett a Szatmárnémeti Unio SK két cselgáncsozója Déván, a felnőttek Román Kupa–viadalán: Pándi Karola a 70 kilogrammosok versenyében, Cristian Şereş pedig a 60 kilogrammosok között állhatott a dobogó harmadik fokára.

A Terely Mihály és Czerlau Doina edzőpáros két 18 éves tanítványa első alkalommal állhatott dobogóra felnőttek versenyében. „Nagyon jól küzdött mindkét sportolóm. Karola háromból két meccset nyert, míg Cristi egy nyert és egy vesztett párharc után hármat ipponnal nyert – értékelt röviden Terely. – Kicsit tartottam tőle, hogy Cristi nehogy lesérüljön, ugyanis a dévai viadal előtt kiújult a hátfájdalma, de szerencsére nem volt gond” – tette hozzá.

Éremesélyes lett volna Sámel Lóránd is, a felnőtt válogatott cselgáncsozó térde viszont egy edzésen megsérült, így néhány nap kihagyás vár a cselgáncsozóra. „Tíz napon keresztül fizioterápiás kezelésekre fog járni, utána vélhetően folytathatja a teljes értékű edzéseket, ugyanis egy hónap múlva felnőtt Világkupa–viadalokat rendeznek Bukarestben, és azt nem szeretné kihagyni” – folytatta Terely.

Címkék: ,