Először a dobogón

Először a dobogón
Harmadik helyezést ért el a Takács Dániel, Nagy Réka páros hétvégén a Nagyvárad Kupán.

A tavaly Marosvásárhelyen megrendezett Dance Art Kupán a Mosdóczi Balázs, Enyedi Anna Regina páros negyedik helyezése után, az elmúlt hétvégén első dobogós helyét is megszerezte a nagykárolyi Lead & Follow Táncegyesület. Takács Dániel és Nagy Réka ugyanis az elmúlt hétvégén a harmadik helyen végzett a Nagyvárad Kupa elnevezést viselő sporttánc–tornán.

Az említett versenyen az egyesület több párosa is döntős helyezést ért el, amelyek közül ki lehet emelni Enyedi Bálint és Komlódi Kinga negyedik helyezését.

„Rengeteg munka van a teljesítmények mögött – nyilatkozta Bagossy Zoltán, az egyesület edzője. – Ennek eredményei pedig már a párosok országos és nemzetközi versenyeken elért helyezésein is látszanak”.

A nagyváradi tornát megelőzően még áprilisban az egyesület a nagybányai Erdélyi Nemzetközi Tánckupán is részt vett, ahol a résztvevő táncosok szintén döntős, dobogó közeli helyeken végeztek.

Eredmények:

A nagykárolyi Lead & Follow Táncegyesület párosainak eredményei az elmúlt versenyeken:
Nagyvárad Kupa: Takács Dániel és Nagy Réka – 3. hely, Enyedi Bálint és Komlódi Kinga – 4. hely, Mosdóczi Balázs és Nonn Bernadett – 6. hely;

Erdélyi Nemzetközi Tánckupa: Enyedi Bálint és Nonn Bernadett 4. hely, illetve Váradi Bence és Korcsmáros Boglárka – 5. hely.

Ifj. Deák Endre

Címkék: ,