Előbb Tom Cruise-al feküdtem le, aztán jött George Clooney

Előbb Tom Cruise-al feküdtem le, aztán jött George Clooney
Érdekes e-mail kering Amerikában. Egy színésznő írta, és azt tartalmazza, hogy forró éjszakát töltött együtt Tom Cruise társaságában, valamint később George Clooneyval is.

“Tom Cruise megcsalta a feleségét.” – áll a Perez Hiltonnak címzett e-mailben. Perez Hiltontól pedig köztudottan félnek a sztárok, ugyanis a celeb-blogger mindenkire ráhúzza a vizes lepedőt.
A levelet író Tiffany Dupont azért ennyire jól értesült Tom Cruise és George Clooney titkaiból, mert ő volt állítólag az a nő, akivel Tom Cruise megcsalta Katie Holmest.
Az e-mail így kezdődik: “Hi, Tiffany Dupont vagyok, és van egy titkom, amit nem tudok többet magamban tartani.” A hölgy beszámol arról, hogy Tom Cruise vele töltött egy éjszakát, majd arról is ír,hogy később George Clooneyval is sikerült intim helyzetbe kerülnie.
Állítólag csak azért feküdt le a két színésszel, mert mindketten megígérték neki, hogy elősegítik színészi karrierjét. A nő nem tagadja, hogy nem állt ellen, sőt ő maga is ebben reménykedett, amikor felajánlkozott a színészeknek.
Ez az e-mail története. Tiffany Dupont saját blog oldalán azonban dühösen arról ír, hogy ő sohasem tett ilyet, és csúnyán visszaéltek a nevével, mert az e-mailt nem ő küldte.