Elmosta az eső a Big Picnic-et

Pénteken még lehetett a fűbe ülni, és élvezni a kellemes időt. A szerző felvétele
Pénteken még lehetett a fűbe ülni, és élvezni a kellemes időt. A szerző felvétele
Az esemény jónak ígérkezett, de az esős idő miatt szombaton alig vettek részt a The Big Picnic programjain a December 1. Parkban.

A közös piknikezés, koncertek és egyéb programok sorozata péntek délután kezdődött, 16 órai kezdettel. Pénteken sokan vettek részt az eseményeken, aznap fellépett a Baby Elvis, a The Kryptonites Sparks, az Otherside és a Cuantune. A szervezők és önkéntesek számítottak az esőre és a hűvös időre, ezért mindamellett, hogy fedett teraszos, sátras részeket alakítottak ki, meleg pokrócokkal várták azokat, akik szombaton is kimerészkedtek a parkba.

Szombaton kevesen

Szombaton már 12 órától várták volna az érdeklődőket, azok azonban csak délután és estefele mozdultak ki, akkor sem túl sokan. Egyébként szombaton fellépett a Jazzybit, Laura Orian, a Yellow és a Blazzaj. A vasárnapi program is tartalmazott koncerteket a The Beat, a RoadKillSoda Acustic, a Naked és a Moonlight Breakfast állt színpadra. A parkban három fedett teraszt állítottak fel, közülük egy olyat, ahol a divatossá vált relaxzsákokon lehetett pihenni. Lengő-, és kempingágyakat is helyeztek el a park különböző pontjain. Több mint 10 étel- és italstandról lehetett vásárolni különleges finomságokat.

Törő Enikő

Címkék: ,