Élménydús nap a kalandparkban – Számunkra fontos a gyermekek mosolya

Akt.:
Élménydús nap a kalandparkban – Számunkra fontos a gyermekek mosolya
Az Euroko Solutions Kft. a régió egyik piacvezető karszalag, nyakpánt, reklám kulcstartó és szilikon karkötő gyártója és forgalmazója.

A vállalkozás az Euroko nemzetközi márkanév alatt a magyar nyelvű honlapon kívül további hat nemzetközi webáruházzal rendelkezik, amelyeken találkozhatunk a vállalkozás akciós ajánlataival, termékeivel és természetesen rendelhetünk is azokból: Euroko Česko, Euroko Deutschland, Euroko Espana, Euroko France, Euroko Österreich és Euroko Slovensko.

Nem mindenkinek adatik meg

Ha valakik, akkor a gyerekek nagyon tudják várni a Karácsonyt. Számukra Jézus születése egyet jelent a mákos bejgli majszolgatásával, az összegyűlő család melegségével, a feldíszített fenyőfával, az ajándékozás örömével. Sajnos, nem minden gyerek számára adatik meg ezen az ünnepen sem a felhőtlen boldogság, a korábban felvázolt idilli kép. A hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élők ilyenkor is nélkülöznek.

Remény Karácsony Alapítvány

A Remény Karácsony Alapítvány évek óta végzi áldásos tevékenységét miskolci székhellyel. Évközben több rendezvényük van, illetve segítségnyújtásuk során rendszeresen átlépik Borsod-Abaúj-Zemplén megye határát. Tavaly decemberben gyűjtést rendeztek a hátrányos helyzetű gyermekek számára, majd december 20-án megrendezték a hagyományos Remény Karácsony elnevezésű összejövetelüket.

Fontos a társadalmi felelősségvállalás

Az Euroko Solutions Kft. nyakpántjaival 2018-ban már második éve támogatta az alapítvány jótékonysági napját – ezzel is kifejezve, hogy az Euroko számára – a rendezvényt támogató más vállalkozáshoz hasonlóan – fontos a társadalmi felelősségvállalás. Példát mutatva ezzel, hogy nem feltétlenül minden cél csak kézzel fogható módon, megtérülésben mérhető, hanem fontos a gyermekek mosolya is. Az, hogy – ha csak egy napra is -, de a kicsik elfelejtsék, milyen napi gondokkal küzdenek, kapjanak rendes ételt és ezen a Karácsonyon ők is jussanak ajándékhoz.

A gyerekek élvezték az egész napos programot

Az immár ötödik alkalommal megrendezett ,,Remény Karácsonyon” nagyon jól érezte magát a több, mint 200 Miskolc környéki gyermek. Az egész napos programsorozat keretében a 6-10 éves lurkókat 12 állomáson várta izgalmas feladat. Volt például számukra buborékfoci, karácsonyi fotózás, biliárd, csocsó, valamint többféle kreatív foglalkozás is. Találkoztak a gyerekek kutyakiképzővel és megtapasztalták milyen az, mikor valaki fogyatékkal él, vakvezető kutya segíti a mozgásban. Az egyik tanítónő a miskolci médiának nyilatkozva elmondta: ,,– A fiatalok nagyon élvezték az egész napos programot, ráadásul még a hó is elkezdett esni, ettől még csodálatosabb élményben volt részük.

Segíteni a rászorulóknak

A versenyszféra társadalmi szerepvállalása egyre fontosabb a napjainkban. A fogyasztók, a megrendelők jobban megbecsülik azokat a vállalkozásokat, amelyek odafigyelnek, hogy termelésük ne veszélyeztesse a környezetet, tisztességesek a partnereikkel, és a rászorulókat is segítik. Az Euroko Solutions Kft. ennek szellemében igyekszik – lehetőségeihez mérten – támogatni a jó ügyeket, a közösségek számára hasznos tevékenységeket.

– PR cikk –

 

Címkék: