Ellopták a tolvajbiztos rendőrkocsit

Ellopták a tolvajbiztos rendőrkocsit
A berlini rendőrökkel esett meg az a szégyen, hogy lenyúlták tolvajbiztos autójukat. A csúcs rendőrautót, amelynek értéke több mint 26 millió forint, a rendőrök hathatós segítségével sikerült meglovasítani.

A kocsi gazdái ugyanis járművüket egyszerűen elfelejtették bezárni, sőt, ahogy ilyenkor lenni szokott még a kulcsot is a gyújtáskapcsolóban hagyták. A speciális kialakítású BMW-t, amely eddig a berlini rendőrség büszkesége volt, akkor lopták el, amikor a benne szolgáló két rendőr gyalog próbált elkapni egy gyanúsítottat, akit gyorshajtás miatt akartak igazoltatni.

Az üldözöttek ráadásul még meg is léptek. Amikor a két rendőr visszaballagott a kocsihoz, akkor látták, hogy bizony csak hűlt helye van a lophatatlan gépnek. A rendőrség közlése szerint, jelenleg sincs semmiféle nyomuk a kocsiról, a két járőr ellen most fegyelmi vétség miatt indítanak eljárást.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .