Ellepték Árokalját Kolozsvár gólyái

Ellepték Árokalját Kolozsvár gólyái
A Kolozsvári Magyar Diákszövetség gólyaprogramjainak elengedhetetlen része a KMDSZ Gólyatábor. Az idei évben november 13–15. között ismerkedett, játszott, sportolt a több mint 70 elsőéves az árokaljai Bethlen-kastélynál.

Az ősz beálltával felpezsdül az egyetemi élet, Kolozsvárra özönlik több elsőéves, akik számára még új a környezet, a csoporttársak, az egyetemi lét apró-cseprő dolgai. A KMDSZ minden tanév elején gólyatábort szervez a jelentkező diákoknak, hogy egy jó élményt szerezhessen nekik, segítve az ismerkedést nemcsak a velük egykorúakkal, de a szervezők és a KMDSZ-bemutató által a diákszervezettel, az önkéntes élettel.
A tábor témája a hippie korszak volt, színes díszletekkel és tematikus játékokkal igyekeztek a szervezők visszarepíteni az időben a résztvevőket. Az ismerkedéses péntek, illetve csapatjátékos szombat estéjén pedig a korszakhoz illő öltözetben bulizott együtt a közel 100 jelen levő egyetemista. Vasárnap a szervezetbemutató után díjkiosztóval zárult a rendezvény, majd együtt vonatozhattak Kolozsvárra a diákok.