Ellenőrzött robbantás

Akt.:
Ellenőrzött robbantás
Hétfőn a Bihar Megyei Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség tűzszerészei Harangmezőn ellenőrzött robbantás során megsemmisítették a 2015 novembere és 2016 májusa között megtalált világháborús lőszereket.

Ellenőrzött robbantás során megsemmisítették a 2015 novembere és 2016 májusa között megtalált lőszereket Ellenőrzött robbantás során megsemmisítették a 2015 novembere és 2016 májusa között megtalált lőszereket ©

Az említett időszakban a tűzszerészeket 46 esetben riasztották, az akciók során 22 tüzérségi lövedéket, két gránátot, négy hajítóbombát és 360 lövedéket és lőszerdarabot találtak. Az ellenőrzött robbantás 13 órakor ért véget. A nem kívánt esetek elkerülése érdekében a katasztrófavédelem azt ajánlja a lakosságnak, amennyiben fel nem robbant lőszert találnak, azonnal hívják a 112-es sürgősségi számot, ne nyúljanak és ne mozgassák a lőszert, biztosítsák a környéket a tűzszerészek érkezéséig, ne gyújtsanak tüzet stb.

loszer1 (1)0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter