Ellenőrzés lesz!

Ellenőrzés lesz!
Bihar megye – A Bihar megyei rendőrség az Országos Úthatósággal s a Román Autóbejegyzési Hivatal embereivel közösen nagyszabású ellenőrzésbe kezd hétfőtől a közutakon.

A STOP a baleseteknek, az életnek van elsőbbsége program keretében szervezett akció tárgyai ezúttal a személy- és az áruszállítással foglalkozók, azaz a taxisok, buszsofőrök és kamionosok. Külön rendőri egységek a járművek sebességét figyelik majd, s mérik az utak mentén felállított radarokkal, míg vegyes csapatok a tachográfok működését, az előírt pihenőidő betartását, a sebességkorlátozó berendezések működését, a teherkorlátok betartását, a sofőrök fizikai és pszichikai állapotát ellenőrzik majd.

A veszélyes anyagok szállítására vonatkozó szabályozók betartását, a járművek műszaki állapotát, a szállítási licenceket, ezek érvényességét, a szakmai kompetenciát igazoló iratot sem felejtik majd el számon kérni, de a taxishivatás gakorlására vonatkozó egyéb előírásokat is számon kérik majd, áll a megyei rendőrség sajtóközleményében.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter