Ellenezte fia esküvőjét, bérgyilkost küldött menyére

Ellenezte fia esküvőjét, bérgyilkost küldött menyére
Bérgyilkost fogadott leendő menye elcsúfítására vagy meggyilkolására egy idős asszony a nyugat-ukrajnai Csernyivci megyében. A 65 éves nő azért szánta el magát e szélsőséges cselekedetre, hogy megakadályozza fia és 39 éves menyasszonya házasságát, de a rendőrségnek sikerült megelőznie a bűncselekményt.

A nyugdíjas asszony tervéhez 400 dollár ellenében talált végrehajtót, és át is adta a vállalkozó férfinak az áldozat fényképét, valamint egy üveg tömény kénsavat, amelynek a merénylet eszköze lett volna. A bérgyilkos úgy döntött, hogy néhány ismerősét is bevonja a tervbe, a készülő merényletről így a rendőrség is tudomást szerzett.

A rendőrök, hogy a felbujtót is felelősségre vonhassa megrendezte a bűncselekményt és az áldozat kórházba szállítását. Amikor a gyilkosság megrendelője érdeklődött a kórházban, az orvosok közölték vele, hogy a nemkívánatos ara igen súlyos állapotban van. A nyugdíjas asszony ekkor elhitte, hogy a merényletet valóban végrehajtották. Így a rendőrség őt is őrizetbe vehette, amikor átadta a 400 dollárt a bérgyilkosnak és társainak. Az idős nőre a gyilkossági kísérlet megszervezéséért 10-től 15 évig terjedő börtönbüntetés vár.