Ella Bella és a kalózok YupiLandiából elárasztják az ERA Parkot!

Ella Bella és a kalózok YupiLandiából elárasztják az ERA Parkot!
A gyermekek hónapjában a közkedvelt Ella Bella visszatér az ERA Parkba, és ezúttal magával hozza a kalózokat is YupiLandiából! Az előadást június 11-én, vasárnap 18 órai kezdettel tartják meg a bevásárlóközpont kupolája alatt, és hozzávetőleg 60 perces lesz.

Goangă, Flu-Flu, Cip-Cirip és Bombonel egy izgalommal és vidámsággal teli kalandra, kincskeresésre indulnak. Annak érdekében, hogy sok aranyat gyűjtsenek és ekképpen valóra váltsák álmukat, a hősöknek le kell küzdeniük néhány akadályt. Goangă egy mindig késésben lévő, jó humorú kalóz, de ugyanakkor ügyes és kitartó, és képes legyőzni legyőzni az útjába álló összes akadályt. A jól megválasztott dalokon keresztül, a szép Ella Bella sok energiát, vidámságot és színt visz a küldetésbe, Flu-Flu, Cip-Cirip és a fantasztikus és bölcs Bombonel társaságában.
A YupiLandiai „banda” nem hátrál meg akkor sem, amikor Turbi megjelenik a színen, és teljes egészében magának akarja a főszereplők által addig összegyűjtött kincset. Ellenkezőleg! Annak dacára, hogy Turbi rendkívül izgatott, kiabál, egyre közelebb hozza a vihart, sőt még a földhöz is vágja magát annak érdekében, hogy megszerezze a csoport minden vagyonát, végül megszelídítik, és integrálják baráti körükbe.
Egy szó mint száz, az Ella Bella és a kalózok YupiLandiából show egy varázslatos, interaktív mesét hoz az ERA Parkba, a hol a közönség köreiben lévő gyermekek is kalózokká válnak.
A belépés mint általában, ingyenes. Szeretettel várunk mindenkit!

Címkék: ,