Elköltözik a parkolórészleg

Elköltözik a parkolórészleg
Nagyvárad- Szerdán a Polgármesteri Hivatal kistermében sajtótájékoztatót tartott Eduard Florea városmenedzser. A fő téma a nagyváradi önkormányzat által nyújtott szolgáltatások átláthatósága volt.

Olyan intézkedéseket ismertetett legutóbbi sajtótájékoztatóján Eduard Florea városmenedzser, melyeket azért ültetett gyakorlatba, illetve fog ezután bevezetni a váradi önkormányzat, hogy növelje az átláthatóságot, és csökkentse a bürokráciát.
Az egyik ilyen változás, hogy július 1-től a Kossuth/Independenţei utcai irodahelyiségéből a Polgármesteri Hivatal piramistermébe költözik az Ingatlankezelő Igazgatóság parkolási részlege (bérletek, büntetések, jegyzőkönyvek írása stb., csupán az ellenőrök maradnak eddigi helyükön, de ez nem érinti a PR-munkát). A cél, hogy úgy a lakossággal, mint a főnökséggel hatékonyabb és könnyebb legyen a kommunikáció.
Egy másik újdonság, és ez a módszer már egy hete működik, hogy- természetesen az érintettek beleegyezésével-, a kölcsönös bizalom erősítése érdekében SMS-ben értesítik azokat, akik valamilyen kérvényt iktattak a városházán, például arról, hogy ki kell még egészíteniük a dokumentációjukat, vagy hamarabb kapnak választ. Ugyanakkor állandó jelleget ölt az a márciustól kísérletképpen alkalmazott marketing fogás, hogy meghosszabbított órarend szerint, vagyis hétfőtől csütörtökig 7.30-18 óra óra között, pénteken pedig 7.30-15.30 óra között intézhetjük ügyes-bajos dolgainkat az intézmény piramishelyiségében.

Ciucur Losonczi Antonius