Elkezdődött a SzabadságFeszt

Akt.:
Elkezdődött a SzabadságFeszt
Csütörtökön kezdetét vette a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) által rendezett SzabadságFeszt, a margittai városi strandon.

A mintegy negyven fős szervező csapat már szerdán este megérkezett a rendezvény helyszínére, ahol eligazításon vettek részt Bántó Norbert VIDIFISZ elnök irányításával, majd szabadidős programokon vettek részt.

Csütörtökön a szervezők nekiláttak a munkának, felállításra kerültek a rendezvénysátrak, valamint a résztvevők is elfoglalhatták táborhelyüket. A legnagyobb csapattal az Érszalacsi Ifjúsági Szervezet érkezett, akik mintegy 40 fős csapattal képviseltetik magukat. Elővételben mintegy háromszázan váltottak jegyet az ifjúsági fesztiválra a megye valamennyi ifjúsági szervezetéből.

A SzabadságFeszt hivatalos megnyitójára pénteken 19 órai kezdettel került sor a nagyszínpadon. Az ifjúságpolitikai előadások szombaton és vasárnap délelőtt lesznek megtartva. Szombaton 21:30-kor L.L. Junior míg vasárnap 21 órakor koncertezik majd. A szervezők a már meghirdetett program szerint várják az érdeklődőket.

Tőtős Norbert

A SzabadságFeszt kommunikációs igazgatója