Elindult a www.borbelylaszlo.ro honlap

Elindult a www.borbelylaszlo.ro honlap
Marosvásárhely – Csütörtökön elindította honlapját Borbély László az RMDSZ marosvásárhelyi polgármester-jelöltje.

A www.borbelylaszlo.ro honlapon a napra kész hírek és fotók mellet, a honlapra látogatónak lehetősége van kérdezni és javaslatokat tenni,  május elsejétől pedig a Hírlevél szolgálatot is igénybe lehet venni.

Borbély László megígérte, hogy minden nap írni fog az internetes naplójában és a feltett kérdésekre is fog válaszolni. A honlapon már sok hivatalos és nem hivatalos fénykép található, többek között egy 1976-ban készült fekete-fehér foto, amikor Borbély a Nina Casian költönő által kitalált „sparg” nyelven szaval egy verset.

A honlapon megtalálható a polgármester-jelölt program-vázlata melyet a marosvásárhelyiekkel együtt szeretne véglegesíteni. A honlapon Kitért a város lakónegyedeiben tett látogatások élményeire, elmondta, hogy ott ahol a lakok valamilyen gondot jeleztek, másnap a polgármesteri hivatal megkezdte a gondok kiküszöbölését. Tréfálkozva azt üzente a jelenlegi polgármesternek, hogy „jelezze, hova kell még elmennem, hogy megoldódjanak a gondok”.

A sajtótájékoztatót kővetően Borbély László és a román, magyar és roma fiatalokból álló önkéntes csapata szórólapokat osztogatott, így népszerűsítve a marosvásárhelyiek körében a www.borbelylaszlo.ro honlapot.