Elhalasztják a Szent László híd lezárását

Elhalasztják a Szent László híd lezárását
A korábbi tervek szerint áprilisban kellett volna lezárni a Szent László hidat annak felújítása miatt, de a lezárást nyárra halasztják, mivel a munkálatokra kiírt közbeszerzési eljárást érvénytelenítették.

A benyújtott pályázatokat elbíráló bizottság a Freyrom és Precons Group cégtársulás, valamint a Firesta-fiser Rekonstrukce Stavby cég által benyújtott ajánlatot is elutasította, arra hivatkozva, hogy egyik sem volt megfelelő, a cégek nem teljesítették a pályázati dokumentációban foglalt feltételeket. Az 5,5 millió lejre becsült munkálatokra a következő időszakban írnak ki újra közbeszerzési eljárást, hogy a felújítást a Szent László téren zajló munkálatokkal párhuzamosan tudják folytatni. A híd állapota miatt már nem biztonságos azonnali felújításra szorul.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .