Tűz

2019.12.03. 11:01

Három jármű gyulladt ki Váradon

Illusztráció

A váradi tűzoltók autók oltásával kezdte a hetet, ugyanis december 2-án három jármű is kigyulladt a megyeszékhelyen. Az első riasztást hétfőn, nem sokkal éjfél után kapták, egy gépjármű gyulladt ki a Virág Benedek (Ecaterina Varga) utcán. Az elsődleges vizsgálatok alapján megállapították, hogy szándékos gyújtogatásról lehet szó. Elégett mindkét oldalsó küszöb, az elülső és bal oldali lökhárítók, valamint az elülső gumiabroncsok és a motorház 60 százaléka.

A második riasztás délelőtt, fél 11 körül érkezett a tűzoltókhoz, egy kisteherautó gyulladt ki a Ceyrat utcán. A lángok csak néhány elektromos vezeték szigetelését és az az ékszíjat tették tönkre. A tüzet rövidzárlat okozta. A harmadik esetet dél körül jelentették, szintén rövidzárlatról volt szó. Egy személyautó gyulladt ki a Poieniţei utcán, a motorház műanyag részei mentek tönkre. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!