Elgázolták Bognár Leventét, Arad alpolgármesterét, könnyebb sérüléseket szenvedett

Bognár Levente, Arad alpolgármestere
Bognár Levente, Arad alpolgármestere
Elgázolta egy személygépkocsi szerda este egy aradi gyalogátjárón Bognár Leventét, a város alpolgármesterét, aki megsérült a balesetben – írta az Aradi nap portál.

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben megválasztott alpolgármester a híradás szerint orr- és vállcsont törést szenvedett. Az orrát csütörtökön megműtötték, és orvosai később döntik el, hogy a vállsérülései esetében is szükség lesz-e a sebészi beavatkozásra. A politikus a portálnak elmondta, a baleset a zebrán történt. Akkor lépett le a járdáról, amikor látta, hogy a közeledő gépkocsi lassít, de érthetetlen okból a sofőr nem állt meg, hanem újra gyorsítani kezdett. Az alpolgármestert a gázoló autós vitte a sürgősségre.

Bognár Levente az Aradi nap portálnak elmondta: a törvényeknek megfelelően a kórház értesítette a rendőrséget, amely hivatalból elindította az ügy kivizsgálását.

“Testben kevésbé, de lélekben ép vagyok” – idézte az elöljárót a portál.

Bognár Levente 2000 óta tölti be az aradi alpolgármesteri tisztséget. A vasárnapi választáson ismét helyi képviselői mandátumot szerzett, az aradi választás megnyerő Nemzeti Liberális Párt pedig közölte: továbbra is alpolgármesterként számít Bognár Leventére.

Címkék: , ,