Életet mentő tűzoltó

Akt.:
1Hozzászólás
Életet mentő tűzoltó
© Cătălin Ionuţ Buhăţel az életmentő
Cătălin Ionuţ Buhăţel tűzoltó főtörzsőrmester épp szabadidejében sétált feleségével a Szent László téren amikor is azt vette észre, hogy egy villamosról leszálló idős házaspár férfi tagja néhány lépés megtétele után összeesik.

A tűzoltó nem tétovázott sokat, hanem odarohant, és elsősegélyben részesítette a bácsit, akinek leállt a szíve. Közben megérkeztek a gyorsmentők, akik folytatták az újraélesztést, majd kórházba szállították az idős urat. A beavatkozásnak köszönhetően a férfi életben maradt, és idén együtt ünnepelheti a feleségével az aranylakodalmukat. A Crişana Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint az eset február 24-én, szerdán 9.30 óra körül történt, az életmentő Cătălin Ionuţ Buhăţel főtörzsőrmester amúgy az intézmény humán erőforrás osztályán dolgozik.1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter