Elektronikus hulladékgyűjtés

Elektronikus hulladékgyűjtés
A nagyváradi önkormányzat tudatja, hogy február 6-án, szombaton ismét megrendezik a havonta szokásos elektromos és elektronikus hulladékbegyűjtést.

A konténerek a következő helyszíneken találhatóak: a Városi Kórház előtt, a várad-rogériuszi Szováta utcán (a 109-es hőközpont mellett), a várad-ősi Penny szupermarket parkolójában (Oneştilor utca), a várad-szőlősi villamosvégállomásnál és a Kolozsvári úti nőgyógyászati klinikával szemben. A hulladékokat 8–18 óra között lehet kidobni és a Bene International Kft. szállítja el ezeket. Nagyobb mennyiség esetén a magán- és a jogi személyek, illetve a lakótársulások a 0259/406–276-os vagy a 0728–908–081-es telefonszámokon értesíthetik a céget, mely díjmentesen biztosítja az átvevést és az elszállítást.



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .