Electro Plaza Outlet Nagyváradon is

Electro Plaza Outlet Nagyváradon is
Nagyvárad – Alig nyitott meg, máris sokan jönnek nézelődni és vásárolni a nagyvárdi Electro Plaza Outlet üzletből. Mészáros György üzletvezetőt csütörtökön kérdeztük a legfontosabb tudnivalókról.

Szalontán már tavaly április óta működik egy ilyen üzlet, s a sok váradi vevőre való tekintettel nyitották meg az új boltot a Nufărul végállomás utáni körforgalomtól mintegy kétszáz méterre, az út baloldalán, az épülő Eleganzza szálló földszintjén.

Nem takargatnak

Amint az üzletvezetőtől megtudtuk, szépséghibás, illetve csomagolás nélküli műszaki és háztartási gépeket értékesítenek. Ezek egy része szállításkor sérült meg, illetve sok olyan termékük van, amelyet ezet megelőzően demó módban működtettek különböző külföldi üzletekben. A termékek jól működnek, s a cég egy év garanciát is nyújt a vásárlóknak. Ami pedig talán ennél is fontosabb: nagyon odafigyelnek arra, hogy a vevőt helyesen tájékoztassák a gépek állapotáról. „Nem takargatjuk, bújtatjuk a hibákat, mert ebből sok problémánk lenne, másrészt nem olyan beállítottságúak vagyunk” – mondta Mészáros György.

Felsőkategóriásak

Az üzletben amúgy nagyon sok felsőkategóriás, márkás műszaki cikk és háztartási gép található, s a szépséghiba függvényében a piaci árnál 20-50%-kal olcsóbban lehet hozzájuk jutni. Nagy a választék például Samsunk és LG márkákból, ezen belül különösen sok LCD, LED és plazmatévé, házimozirendszer, Hifi szerpel a kinálatban. Ami pedig a háztartási gépeket illeti: nagyon jó árban vannak egyebek mellett duplaajtós (úgynevezett side by side) hűtőszekrények, korszerű mikrohullámú sütők, mosó- és mosogatógépek. Néhány példa: a side by side hűtőszekrények ára 2200-2800 lej közötti, s szélesajtós, nagyteljesítményű A kategóriás inox hűtőszekrények pedig 1200-1400 lej közötti áron vásárolhatók meg. Árulnak még többek között 119 centiméteres átlójú LED tévét 3.290 lejért, illetve 139 cmás átlójút 6.490 lejért.

Nyitva tartás

Amint az üzletvezető hozzátette, annak ellenére, hogy krízis van, optimisták, s főleg az árak miatt számítanak jó forgalomra. Az eddigi példa azt mutatja, hogy sokan készek eltekinteni a szépséghibáktól, hogy márkás, jó minőségű terméket vásároljanak a piaci árnál jóval olcsóbban. Az üzlet egyébként szerdán nyílt meg, s hétfőtől péntekig 9-től 15 óráig, szombaton pedig 9-től 13 óráig tart nyitva.

Neumann Andrea