Electric Castle: újabb nagy nevek

Rusko is a fellépők között lesz idén az Electric Castle-en
Rusko is a fellépők között lesz idén az Electric Castle-en
Ismét bejelentettek headlinereket. De ott lesz még például RUSKO, a Wilkinson, a Foreign Beggars, Oliver Koletzki, a Dub Pistols, a Mungo Hi Fi.

Megvolt most az utolsó előtti fellépő-bejelentési hullám az idei Electric Castle szervezőitől. És az eddig is izmos kis gárdához még felzárkózik számos újabb előadó, köztük a két legfrissebben bejelentett újabb headliner: Bonobo, illetve Chris Liebing. Bonobo, eredeti nevén Simon Green például azokra fog rácáfolni, akik – semmit sem tudva az egészről – tuctuc zenének minősítik az egész elektronikus szcénát. Ő ugyanis nem a basst fogja droppolni (ami szintén nagyon jó dolog), hanem kifejezetten a downtempon, a triphop, a chillwave jellemzi. Na és ha kicsilláutoltuk magunkat, akkor jöhet a party. Többek között Chris Liebinggel fog jönni. Aki Németországból indult, és aki már technót, minimált, house-t fog ránk zúdítani.

Most tehát úgy állunk, hogy a június 19-22 között Bonchidán tartandó fesztivál fellépnek sok más mellett a következők: RUSKO, Wilkinson, Foreign Beggars, Oliver Koletzki, Dub Pistols, Mungo Hi Fi, Arms and Sleepers, Fred V & Grafix, The Correspondents, Adam Freeland, Subcarpati, Delta Heavy, Kraak & Smaak, Rangleklods, Ishome, Egokind, Silent Strike,Thievery Corporation, Dj Fresh, Akua Naru. És a program még mindig csak bővül. Az utolsó headliner-bejelentési hullám jövő hónapban lesz. Bővebben: http://www.electriccastle.ro.

Szeghalmi Örs

Címkék: