Electric Castle 2014

Electric Castle 2014
Az Electric Castle Románia első olyan fesztiválja, amelyik az elektronikus zenét és a beltéri színpadokon előadott zenéket egy kastély melletti területre kiviszi.

Az Electric Castle páratlan esemény, amelyet a Bolier Events ötlött és dolgozott ki, vagyis az a művészeti háttérerő, amelyik a kolozsvári Boiler Club mögött is áll. A helyszín az Erdély Versailles-ájának is nevezett bonchidai Bánffy -kastély, az egyik legszebb történelmi épületegyüttes a Kárpát-medencében. 20.000 négyzetméter, 6 épület: kastély, istállók, kápolna, malom. Több száz éves műemlék, amelyik volt arisztokraták lakhelye, katonai kórház, sofőriskola, termelőszövetkezeti székhely, gyerekkórház. A június 19 és 22 között ott szervezendő elektronikus zenei fesztiválon többek között a Thievery Corporation, Rusko, a KRAAK&MAAK, DJ Fresh is koncertezik majd. Bővebben: www.electriccastle.ro.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .