városfejlesztés

2020.08.24. 15:40

Gőzerővel folyik az aszfaltozás, városszépítés Margittán

Margittán a napokban fejezték be a város egyik leghosszabb utcájának a Kis (Tudor V.) utcának az aszfaltozását és jelenleg jó ütemben haladnak a másik nagy „artéra” a Körtvélyes (N. Bălcescu) utca aszfaltköpenyének leöntésével.

Szőke Ferenc

Ezt követően a Malom ( I.L. Caragiale) utca aszfaltozása következik. Ezzel a fontosabb és legforgalmasabb utcák már nem bosszantják gödreikkel, egyenetlenségeikkel a gépkocsi-vezetőket, az ezzel járó zajokkal pedig a lakosokat. A munkálatra a Bihar Megyei Tanács adott finanszírozást, amit a helyi költségvetésből kipótoltak.

A városvezetés a lakosok türelmét kéri a munkálatok miatti esetleges kellemetlenségekért. Szintén a napokban cseréltek ki 100 megrongálódott, vagy megrongált szemetesládát és a virágtartó ládákat is megjavították. Pocsaly Zoltán polgármester kéri a lakosokat vigyázzanak rájuk, és jelentsék, ha szándékos rongálásnak lesznek tanúi, hiszen a város lakóinak közös érdeke, hogy városuk szebb, rendezettebb legyen.

Borítóképünkön az aszfaltozási munkálatok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában