Együttműködés az övezetben

A napokban zajlott a Nagyváradi Metropolisz Övezet vezetőtanácsának ülése, melyen Ilie Bolojan polgármester mellett részt vett Ciprian Barna igazgató, s többek között jelen voltak az övezethez társult települések polgármesterei is.

A gyűlés első részében bemutatták az első félév tevékenységére vonatkozó jelentést, szó esett az uniós projektek időszerűsítésének szükségességéről, különös tekintettel arra, hogy a műszaki-gazdasági dokumentációt időben kell elkészíteni a 2014-2012 időszakra vonatkozó projektek esetében. A későbbiekben azt hangsúlyozták ki, hogy szükséges a közös fellépés a kóborkutyák szaporodásának megakadályozása érdekében. Ilyen értelemben a települések polgármestereinek kiosztották az erre vonatkozó tavalyi helyi tanácsi rendeleteket, egyúttal arról is tájékoztatták őket, hogy a kóborkutyákat el lehet hozni a nagyváradi Hora Coriolan utcai telepre.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .